با تخریب ساختمان مسکونی مسیر منشعبی از کمربندی شهر بازگشایی شد

به گزارش روابط عمومی شهرداری رضی، بیگ زاده شهردار رضی با اعلام این خبر افزود به دلیل قرارگیری این منزل مسکونی در مسیر معابر عمومی و همچنین با توجه به اینکه این منزل مسکونی در مواقع بارندگی شدید دچار آبگرفتگی می شد و امکان خطرات جانی و مالی بالا بود با برگزاری جلسات متعدد و توافق با صاحب ملک دستور تخریب صادر شد و امروز صبح این منزل مسکونی تخریب و مسیر مذکور باز گشایی شد تا مشکلات تردد اهالی آن محله نیز مرتفع گردد.

بیگ زاده از برنامه شهرداری برای بازگشایی سایر مسیرهای معابر عمومی خبر داد و گفت با تخصیص اعتبار مورد نیاز و تزریق آن به شهرداری عملیات بازگشایی معابر عمومی خصوصا خیابان ۴۵ متری در دستور کار قرار خواهد گرفت تا با انجام این عملیات و باز گشایی سایر مسیرها شهری پویا و در خور شان اهالی فهیم شهر رضی داشته باشیم.

IMG_3618 IMG_3619 IMG_3621 IMG_3622 IMG_3623 IMG_3624