برگزاری مسابقه اندیشه های عاشورایی به مناسب فرارسیدن ایام محرم

شهرداری و شورای اسلامی شهر رضی با همکاری دفتر امام جمعه شهر رضی در نظر دارد بمناسبت فرا رسیدن ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان ابا عبداله الحسین بمنظور ترغیب افکار عمومی به فراگیری ابعاد مذهبی و سیاسی و فلسفه قیام امام حسین (ع) و نهضت عاشورا مسابقه ای با عنوان اندیشه های عاشورائی در میان صاحب نظران و اندیشمندان شهر رضی و منطقه ارشق برگزار نماید .

از عموم علاقه مندان دعوت بعمل می آید آثار خود را در قالب کار پژوهشی پاورپوینت ، مقاله ،تحقیق و جمع آوری آثار قدیمی پیرامون آداب و سنن منطقه و … را بصورت مدون از تاریخ ۹۳/۰۸/۴ (اول محرم الحرام ) لغایت ۹۳/۰۹/۲ (مصادف با ۲۹ محرم الحرام) به دفتر شهرداری تحویل و رسید دریافت نمایند .

آثار ارائه شده توسط یک گروه کارشناسی بررسی و به آثار برتر طی مراسمی جوایز نفیسی اهداء خواهد شد.

واحد فرهنگی شهرداری رضی

یک نظر