بیانیه شهرداری رضی به مناسبت ۱۳ آبان

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام و صلوات بر محمد و آل محمد و درود به محضر منجی عالم بشریت امام زمان(ع) و نایب بر حقش حضرت امام خامنه ای ، ۱۳ آبان نماد آزادگی و عزت ملت ایران؛ تداوم هیهات من الذله اباعبداله الحسین (ع) در صحرای کربلاست.

تقارن ۱۳ آبان امسال با ماه محرم ماه قیام امام حسین (ع) و همچنین زورگویی های کشورهای غربی و کشتار مسلمانان در کشورهای سوریه،عراق،افغانستان و …. ،و وجود گروهک های تروریستی از جمله داعش باعث شده است شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل امسال به گونه ای متفاوت از سالهای گذشته باشد.

شهرداری رضی علاوه بر اعلام آمادگی برای حضور در راهپیمایی بزرگ ۱۳ آبان از تمامی دانشگاهیان،فرهنگیان، دانشجویان، دانش آموزان، هیاتهای مذهبی،کسبه و اهالی محترم و شهیدپرور شهر رضی و منطقه ارشق دعوت می نماید با حضور پرشور در راهپیمایی ۱۳ آبان علاوه بر تجدید پیمان با آرمان های معمار کبیر انقلات حضرت امام خمینی (ره)؛با سردادن شعار هیهات من الذله مشت محکمی بر دهان یاوه گویان و مستکبران جهان بکوبند.

روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر رضی

۲ نظر

1. باعرض سلام خدمت شهردار محترم و زحمت کش شهر،با توجه به پیشرفت خوب شهربا عنایات خداوند و تلاشهای شبانه روزی حضرتعالی در طول این مدت از شما عاجزانه خواهشمندیم جاده فرعی رحیم بیگلو(مغازه جهانبخش اسدالهی تا بانک کشارزی )نسبت به ترمیم و آسفالت ریزی اقدامی صورت گیرد .برای یک شهر عیب است با این همه چاله و برآمدگی جاده……

2. واقعا فعال هستین این ریس شورا کجا خوابیده که خبری ازش نیس