ترمیم معابر عمومی تخریب شده توسط دستگاه های خدمات رسان زمان بر خواهد بود

به گزارش روابط عمومی شهرداری؛ بیگ زاده شهردار رضی با اعلام این خبر افزود که شرکت گاز و آب و فاضلاب رضی در عملیات اصلاح و توسعه انشعابات و نصب علمک، بیش از ۳۰۰۰ مترمربع از معابر عمومی را تخریب نموده اند. وی ادامه داد که علی رغم شفافیت های قانونی در این خصوص متاسفانه هیچ یک از دستگاه های مذکور تاکنون ریالی از بابت خسارات وارده به معابر عمومی را به حساب شهرداری واریز نکرده اند و شهرداری نیز صرفا به جهت رعایت حال مردم در خصوص لوله کشی آب و نصب علمک گاز با این امر موافقت نموده است.

بیگ زاده خسارات وارده به معابر عمومی را بیش از ۵۰۰ میلیون ریال اعلام کرد و اظهار داشت در حال حاضر اعتباری برای ترمیم معابر عمومی در شهرداری وجود ندارد ولی در تلاش هستیم تا اعتبار مورد نیاز در این خصوص را تامین نماییم.

وی در پایان از شهروندان گرامی به خاطر تحمل مشکلات بوجود آمده برای عبور و مرور وسایط نقلیه و آمد و شد شهروندان تشکر نموده و از دستگاههای مجری این عملیات خواستار تسریع در عملیات اجرایی شد.