جشن بزرگ میلاد امام حسن المجتبی (ع) و گرامیداشت روز شهرداری در شهر رضی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی شهرداری جشن میلاد پر سعادت امام حسن المجتبی (ع) با حضور مسئولین منطقه و شهر رضی و همچنین حضور پرشور اهالی بخش ارشق و شهر رضی از ساعت ۲۲ تا ۱ بامداد با اجرای احد بیوته مجری توانمند صدا وسیما در محل پارک فدک شهر رضی برگزار گردید.

IMG_2646 IMG_2657 IMG_2660

در ابتدای این مراسم و پس از پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران و تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید، دکتر کیوان شهامت عضو شورای اسلامی شهر رضی و مدرس دانشگاه ضمن عرض خیرمقدم و خوش آمدگویی به مهمانان و تبریک به مناسبت میلاد امام حسن المجتبی(ع) و روز شهرداری (۱۴ تیر ماه) به تشریح عملکرد شهرداری و شورای اسلامی پرداخت. وی همکاری شهرداری رضی با دانشگاه های معتبر کشور را مایه مباهات خواند و با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص ارتباط با دانشگاه ها خواستار ارتباط بیشتر شهرداری با دانشگاه های کشور در زمینه اجرای طرح های تحقیقاتی شد. وی حمایت شهرداری رضی از دانشگاه پیام نور ارشق را در جشنواره حرکت و کسب عنوان حامی برتر جشنواره را مثبت ارزیابی کرد و افزود در جهان امروز حمایت از علم و ایده های نو راه مناسبی برای پیشرفت و کسب موفقیت است. وی در پایان سخنان خود از شهردار رضی و امام جمعه بخش ارشق بخاطر تلاش هایی که برای شهر رضی انجام می دهند تشکر و قدردانی نمود.

IMG_2689 IMG_2698

حجت الاسلام طالبی امام جمعه بخش ارشق نیز ضمن سخنرانی و تبریک روز شهرداری و میلاد با سعادت سبط نبی اکرم (ص) از تلاشگران شهرداری رضی که بصورت شبانه روزی در حال خدمت به مردم شهید پرور رضی هستند تشکر نمود و بیان داشت با شرایط موجود عملکرد شهرداری مناسب است و شهردار رضی با اینکه از لحاظ عملکرد نمره قبولی را دریافت کرده است ولی در بحث لکه گیری معابر بایستی تلاش بیشتری داشته باشد.

IMG_2703

امام جمعه ارشق به مناسبت روز شهرداری (۱۴ تیر) با اهدای هدایایی از  هفت نفر از کارگران شهرداری تجلیل نمود. وی با اهدای لوح سپاس از زحمات بیگ زاده شهردار رضی نیز قدردانی نمود.

IMG_2721 IMG_2724 IMG_2729

پس از سخنان امام جمعه ارشق، مجری برنامه با دعوت از چند تن از بچه های حاضر در مراسم ، به ۳۰ نفر از آنها جوایزی را اهدا کرد.

IMG_2705

احد بیوته مجری برنامه با دعوت از سه تن از آقایان که همسرانشان نیز در مراسم بودند به اجرای مسابقه پرداخت که این مسابقه شور و حال خاصی در بین حاضران در مراسم ایجاد کرد و حاضران با تشویق های خود شرکت کنندگان در مسابقه را یاری کردند.در پایان این مسابقه به هر سه نفر شرکت کننده به رسم یادبود هدیه ای از طرف شهرداری اهدا شد.

IMG_2710

پس از اجرای مسابقه آقای رحیمی مداح اهل بیت به مناسبت ولادت امام حسن المجتبی (ع)  به مولودی خوانی پرداخت و حاضران نیز ضمن همراهی با مولودی خوانی شور و حرارت خاصی به مراسم دادند.

IMG_2732

در پایان مراسم طرح های جدید شهرداری رضی  شامل طرح تفکیک زباله از مبدا و طرح شهرداران محله به صورت اجمالی معرفی شد و بصورت  رسمی کلید خورد. پس از پذیرایی از میهمانان مراسم در ساعت یک بامداد به پایان رسید.