در هجده ماه گذشته تعداد سه دستگاه خودرو به ناوگان حمل و نقل شهرداری اضافه شده است

به گزارش روابط عمومی شهرداری رضی، طی هجده ماه گذشته تعداد سه دستگاه خودروی سبک و نیمه سنگین به ناوگان حمل و نقل شهرداری اضافه شده است.

این خودروها شامل یک دستگاه خودرو وانت نیسان، یک دستگاه سواری تندر ۹۰ و یک دستگاه کامیونت شش چرخ ایسوزو می باشد که خودروهای وانت نیسان و ال ۹۰ از محل منابع داخلی خریداری و خودروی کامیونت نیز ۵۰ درصد از محل منابع داخلی و جاری شهرداری و ۵۰ درصد بقیه نیز از طریق کمک سازمانی تامین شده است که در نوع خود و در مقایسه با سایر شهرداری های شهرستان بی سابقه است.

بیگ زاده شهردار رضی نیز در مصاحبه ای جداگانه با روابط عمومی از انجام مقدمات  خرید یک دستگاه بیل بکهو خبر داد و افزود در تلاش هستیم تا یک دستگاه کامیون ده چرخ نیز خریداری نموده و واحد خدمات شهری شهرداری رضی را برای خدمت رسانی به مردم در سال دولت و ملت، همدلی و هم زبانی مجهزتر نماییم.

وی ضمن قدردانی از زحمات اعضای شورای اسلامی شهر رضی، از قول مساعد مسئولان سازمانی برای خرید این دو دستگاه خبر داد و بیان کرد که در سایه نظام جمهوری اسلامی ایران و دولت تدبیر و امید،این امر نیز تا آبانماه سال جاری محقق خواهد شد.