• محمد قهرمانی

شهردار فعلی رضی از آذرماه 93 تاکنون

شهرداران سابق شهر رضی

تاریخچه شهرداری و شهرداران سابق شهر رضی
شهرداری شهر رضی طی در خواستهای مکرر اهالی در خرداد ماه سال ۱۳۷۶ هجری شمسی با عنایت مسئولین امر در شهر رضی تاسیس و از همان تاریخ در یک ساختمان استیجاری خدمات خود را آغاز نمود. در زمان تاسیس شهرداری این شهر فقط یک خیابان داشت که آن هم به همت جهاد سازندگی ساخته شده بود هرچند که این خیابان نوعی توسعه برای رضی محسوب می شد ولی تخریب یک مدرسه تاریخی در وسط شهر که در حدود ۱۵۰ سال قبل توسط روسها احداث شده بود در حقیقت از توسعه آن کاست.
در هر حال ماموریت اجرای طرحهای دورون شهری از آن زمان به شهرداری محول و آثار محمد قهرمانی سمت شهرداری رضی را به عنوان اولین شهردار رضی عهده دار شد.ایشان زحمات زیادی را در جهت توسعه شهر رضی متحمل شدند که در نتیجه پس از انتخابات اولین دوره شورای اسلامی شهر که در اسفندماه سال ۷۸ انجام شد و آقایان ۱- کریم اصغری ۲-علی بیگ زاده ۳- فرامرز بهراد ۴- حسنعلی نصیری ۵- حسین شکری بعنوان منتخبان مردم عهده دار این وظیفه شدند.

محمد قهرمانی شهردار سابق رضی

در فروردین ماه سال ۷۹ آقای حکمعلی دوستدار را بعنوان شهردار شهر رضی معرفی نمودند که پس از طی مراحل قانونی ایشان عهده دار این وظیفه اساسی شدند شهر رضی با انتخاب ایشان مسیر توسعه را در پیش گرفت و ایشان بعنوان اولین شهردار اهل رضی بصورت شبانه روزی تمامی تلاش خود را برای بازگشایی معابر شهری و اصلاح و توسعه و آسفالت معابر انجام داد که توسعه حال حاضر شهر رضی تا حدودی حاصل تلاشهای وی می باشد.

IMG_20150331_103850
در سال ۸۲ انتخابات دوره دوم شورای شهر انجام و در این دوره نیز آقایان ۱- زیاد اصغری ۲- خدابخش اسدالهی ۳-محمود سلمانی ۴-محمد علی نوعی ۵- طالب نوری بعنوان شورای شهر رضی انتخاب و مجددا به لحاظ جدیت و فعالیت آقای حکمعلی دوستدار وی را در سمت شهرداری ابقاء نمودند و ایشان در دوران جدید انتخاب خدمات شایانی را به شهر ارائه نمود و در نهایت در تاریخ ۸۶/۹/۲ از سمت خود استعفا دادند.

صاحبعلی رام سرپرست موقت سال۸۶ رضی

پس از آن شهرداری وارد مرحله جدید شد و با انجام انتخابات دوره سوم شورای اسلامی که آقایان ۱- رستم بهراد ۲-یوسف اسماعیلی ۳- حسین بیگ زاده ۴-کریم خانی ۵-سعید نوری انتخاب شده بودند آقای صاحبعلی رام را بعنوان سرپرست شهرداری معرفی و پس از چندماه آقای علی بیگ زاده را بعنوان شهردار شهر رضی معرفی و نامبرده از شانزدهم مهرماه سال ۸۶ تصدی سمت شهرداری را عهده دار گردید و ایشان نیز در راستای توسعه و آبادانی شهر گامهای مؤثری را برداشتند که احداث اولین پارک در شهر که در بالای کوه اجاق داغ و اجرای پل شهریار که عملیات آن قبلا آغاز شده بود از اقدامات اساسی ایشان در طول ۲۷ ماه خدمت می باشد.

علی بیگ زاده شهردار سابق رضی

و در نهایت نامبرده در ۲۱ دیماه سال۸۸ از سمت شهرداری رضی استعفا و شورای شهر با معرفی سلیم بیگ زاده بعنوان سرپرست شهرداری بلافاصله آقای ظاهر نوری را که فردی سرشناس بود به عنوان شهردار شهر رضی معرفی و نامبرده از هیجدهم اسفندماه سال ۸۸ رسما کارخود را آغاز کرد و نامبرده نیز در طول دو سال خدمت خویش خدمات شایانی را به شهر انجام دادند که زیباسازی شهری و آبشار قیزیل قیه و انجام خدمات فرهنگی زیاد و مشارکت شهروندان در امورات شهری از اقدامات اساسی ایشان می باشد.نامبرده نیز در یازدهم خرداد سال ۹۱ از سمت خویش استعفا داده و وظیفه خطیر بخشداری ارشق را عهده دار شدند.پس از ان اعضای شورا مجددا آقای سلیم بیگ زاده را بعنوان سرپرست شهرداری و پس از چند ماه به عنوان شهردار رضی پیشنهاد و معرفی نمودند.

ظاهر نوری شهردار سابق رضی

نامبرده نیز از ۱۳ آذرماهسال۹۱ سمت شهرداری شهر رضی را عهده دار شدند و در حال حاضر نیز به عنوان شهردار رضی در حال خدمت رسانی به شهروندان می باشند.

سلیم بیگ زاده شهردار فعلی رضی

این نوشتار در مورد تاریخچه شهرداری اختصاری بوده و در فرصت های آتی از اقدامات شهرداران سابق به طور مفصل و مدون سخن خواهیم گفت.