شورای کتابخانه به ریاست بخشدار ارشق تشکیل جلسه داد

بیگ زاده شهردار رضی و عضو انجمن کتابخانه عمومی با اعلام ابن خبر گفت این جلسه با هدف بررسی مشکلات کتابخانه عمومی شهر رضی تشکیل و پس از بحث و تبادل نظر، تصمیمات موثری در جهت حل مشکلات حاصله اتخاذ گردید.

وی اضافه کرد توسعه فرهنگ عمومی یکی از وظایف شهرداری بوده و کتابخانه نیز در واقع زیرمجموعه شهرداری محسوب شده و مسئولین در این خصوص تعامل خوبی دارند و هرگونه شبهات حاصله فرافکنی بوده و اظهار نظر تفرقه افکنانه به منظور جذب مخاطب از طرف سایت ها مردود می باشد.

۲ نظر

1. باسلام
    از جناب آقای شهردار بخاطر توجه به روستاها و اعزام لودر به روستای الکران و تسطیح بخشی از راه روستا خصوصاً راه قبرستان که ثواب بیشماری دارد تقدیر و تشکر نموده و برای ایشان وهمکاران تلاشگر ایشان آرزوی سلامتی داریم . قبلاً نیز پیغام داده بودیم ولی نمیدانم چرا منعکس نشده .

2. جهت اطلاع آقای شهردار تقریبا از هشت سال پیش نهاد کتابخانه ههابصورت مستقل زیر نظر نهادریاست جمهوری میباشد و اگر فرافکنی بود چرا بعداز انعکاس در سایت جلسه ای برگزار شد