عملکرد شهرداری رضی از سال ۹۱ تا کنون

در پی مصوبه دوره سوم شورای شهر رضی آقای سلیم بیگ زاده سرپرستی شهر داری شهر رضی را از تاریخ ۹۱/۳/۱۱ عهده دار و اجرای امورات و وظایف شهرداری را به عنوان یک نهاد عمومی غیر دولتی از سر گرفت که در پی این مصوبه نامبرده از تاریخ ۹۱/۹/۱۳ به عنوان شهردار شهر رضی انتخاب گردید که این روند پس از انتخابات دوره چهارم شورای اسلامی شهر رضی که دراین انتخابات آقایان ۱-علی شهامت ۲-دکتر کیوان شهامت ۳-موسی نصیری ۴- بهنام نوری ۵-خانم سکینه آقازاده به عنوان منتخبین مردم به شورای شهر راه یافته بودند نیز ابقاء و در حال حاضر نیز به عنوان شهردار شهر رضی انجام وظیفه می نماید.
اگرچه طول دوران خدمت ایشان تقریبا با رکود و کمبود اعتبار همراه بوده و حتی برخی ناملایمات راه نیز به همراه داشته ولی با این وجود اقدامات عمرانی و فرهنگی بسیار در قالب سه برنامه بلند مدت و میان مدت و کوتاه مدت از طرف این شهرداری انجام یافته که به اهم آنها اشاره می گردد.
*اقدامات عمرانی سال ۹۱ و ۹۲
۱– اجرای جدول گذاری فاز سوم پارک به طول هزار متر(۹۱)
۲– آسفالت ریزی خیابان ۲۵ متری به صورت دو باند(۹۱)
۳- اجرای کانال هدایت مسیل به طول ۳۰۰متر(۹۱)
۴- اجرا و سازماندهی سه فقره پل هدایت مسیل داخل شهر (۹۱)
۵- کلنگ زنی و اجرای عملیات غسالخانه و ساماندهی آرامستان شهر (۹۱)
۶- بازگشایی قسمتی از خیابان وسط شهر (۹۱)
۷- تجهیز شهرداری به بی سیم (۹۱)
۸- بازگشایی و تملک راه دسترسی به پارک قیزیل قیه (۹۲)
۹- تجهیز جایگاه CNG به دوربین مداربسته (۹۲)
۱۰- اجرای سقف غسالخانه و ساماندهی قسمتی از آرامستان (۹۲)
۱۱- رنگ آمیزی جداول سطح شهر (۹۲)
۱۲- حفر یک حلقه چاه در میدان ورودی و ساماندهی و مرمت چاههای داخل شهر جهت تامین آب فضای سبز (۹۲)
۱۳- تحویل زمین جهت احداث پاسگاه محیط زیست به صورت رایگان(۹۲)
۱۴- تامین روشنایی پارک به مساحت ۵۰۰۰ مترمربع و حل مشکل برق آن(۹۲)
۱۵-انجام امورات اداری و ترافیکی احداث میدان در ورودی شهر از سمت گرمی(۹۲)
۱۶- لکه گیری معابرسطح شهر با بیش از ۱۰۰ تن آسفالت(۹۲)
۱۷- اجرای کانال هدایت مسیل خیابان کشاورز به طول ۲۴۰متر(۹۲)
۱۹- تامین روشنایی خیابان ۲۵متری شهریار(۹۲)
۱۹- بازگشایی خیابان ولایت با هدف ترویج و توسعه گردشگری و سیاحتی و زیارتی به آستان مقدس سید عماد الدین(۹۲)
۲۰- اقدامات فرهنگی و همکاری در طرح هجرت مدارس و تامین رنگ جهت رنگ آمیزی مدارس(۹۲)
۲۱-کمک و به ترویج علوم قرآنی(۹۲)
۲۲- کمک به مستمندان از طریق ماشین آلات(خدمت رسانی بصورت رایگان)(۹۲)
۲۳- کمک به ترویج ساخت مساجد در روستاهای منطقه ارشق(۹۲)
۲۴- تهیه جوایز یادواره شهداء و همایش های پیاده روی(۹۲)
۲۵- مشارکت در طرح نشاط مدارس و آسفالت حیاط هنرستان به مساحت ۴۰۰مترمربع (۹۲)
۲۶- برگزاری مراسم روز عرفه و همکاری در برگزاری یادواره ها(۹۲)
۲۷- تامین جوایز مسابقات ورزشی(۹۲)
۲۸- مشارکت در برنامه دهه فجر و سایر مراسمات فرهنگی(۹۲)
۲۹- اجرای برنامه یک شهروند یک نهال و چندین مورد دیگر که نیازی به درج آن نمی باشد(۹۲)
۳۰- تجهیز دفتر امام جمعه و تامین قسمتی از هزینه های آن(۹۲)
۳۱- تجهیز قسمت مالی شهرداری به وسیله مکانیزه حساب مالی(۹۲)
۳۲- تجهیز واحد پرداخت عوارض خودرو به سیستم آنلاین(۹۲)
۳۳- پاسخگویی و ارسال مراسلات به بیش از ۵۵۰۰مکاتبات اداری و شخصی(۹۲)
۳۴- ماموریت بیش از ۷۰روز و ملاقات با استاندار سازمان شهرداری و ملاقات با نماینده محترم مجلس و غیره(۹۲)
با شروع سال جدید بالتبع شهرداری نیز وارد مرحله جدید شده و اقدامات عمرانی و فرهنگی خود را با روحیه بالا از سر گرفت هرچند سال ۹۲ از نظر تامین اعتبارات با سالهای قبل تفاوت چندانی نداشته و درآمد محلی نیز به لحاظ برخی مشکلات به نحو چشم گیری کاهش و حتی به کمتر از حداقل رسیده و درآمد جاری شهرداری صرفا از محل درآمدهای وزارتی که اغلب از محل تجمیع یا از طریق روابط تامین گردیده و با این حال باز اقدامات عمرانی و فرهنگی و غیره در سال جاری نیز بیشتر از سالهای قبل در این شهر صورت گرفته است. عملیات اجرایی میدان ورودی از سمت گرمی و ساماندهی ورودی شهر از سمت اردبیل و اجرای خیابان ساحلی از مهمترین اقدامات عمرانی در طی سال جاری می باشد .
با این اوصاف کلی مراتب اعلام شده و اقدامات انجام یافته به منظور راه اندازی سایت مسقل شهرداری به صورت مختصر بیان شده و در روزهای آتی تشریحا از طریق همین سایت با جزئیات کامل به اطلاع همسهریان محترم خواهد رسید.
امید است بتوانیم در انجام این وظیفه خطیر در یک شهر محروم به وظایف انسانی و قانونی خود جامه عمل بپوشانیم .

روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر رضی

۵ نظر

1. ضمن تقدیر و تشکر از زحمات شهردار و کارکنان محترم ، از شهردار معزز می خواهم که نسبت به تعریض بلوار اصلی شهر رضی اقدام ویژه نمایند چرا که چشم و چراغ این شهر همین بلوار است که متاسفانه در اواسط راه خیلی باریک شده و علاوه بر منظره ناخوشایند موجب بروز خسارت جانی و مالی برای عابران پیاده و وسایط نقلیه عبوری می گردد.
    در ضمن اگر چنانچه مقدور است طرفین بلوار را که در برخی جاها در بلندی قرار گرفته تسطیح و همسطح با خیابان نمائید.
    سپاس از دلسوزیهای شما

• روابط عمومی شهرداری

با عرض ادب و ضمن تشکر از جنابعالی پیرو ملاقات انجام یافته با وزیر محترم کشور اقدامات اولیه در این زمینه انجام گرفته و اعتبار سی میلیارد ریالی برای این کار در نظر گرفته شده است که امیدواریم بتوانیم این مشکل را به زودی حل نماییم.

2. سلام خدمت پرسنل محترم وزحمتکش شهرداری
    پیرو درخواست اینجانب از شهردار محترم مبنی بر باز سازی مزار شهید حسن اصلانی (حسن خان ) ودو شهید دیگر این واقعه در روستای الکران ،پیغام مثبتی از طریق ارشق نیوز توسط فردی بنام علی آقا دریافت نمودم . متعاقب آن با جناب آقای شهردار تلفنی صحبت نمودم (صحبتها ی ایشان بسیاردلگرم کننده وامیدوارکننده در مورد شهر رضی بود ) مقرر گردید در فرصت مناسب این موضوع پیگیری شود . تلفن اینجانب جهت پیگیری و هماهنگی .

باتشکر

3. با اینکه تو این شهر زندگی میکنم ولی فکر نمیکردم شهرداری رضی این همه فعالیت داره.
    البته در مقایسه با سایر شهرها چیزی نیست