لکه گیری خیابانهای شهر رضی با بیش از ۱۵۰۰ تن آسفالت

به گزارش روابط عمومی شهرداری رضی؛ بیگ زاده شهردار رضی در این خصوص گفت بیش از ۱۵۰۰ تن آسفالت برای لگه گیری خیابان های سطح شهر در طول ۲۰ روز کاری تاکنون استفاده شده است و پیش بینی می شود با ادامه لکه گیری معابر در روزهای آتی این میزان تا حدود ۱۷۰۰ تن برسد.

وی اضافه کرد: بعد از پایان لکه‌گیری خیابان‌های شهر و در صورت مساعد بودن شرایط ،شهرداری نسبت به روکش خیابان‌ انقلاب و علامه جعفری شهر رضی اقدام خواهد کرد.

بیگ زاده با اشاره به اطلاعیه‌هایی که به شرکت‌های خدمات‌رسان شامل آب، برق، گاز و مخابرات ارسال شده است،افزود این اطلاعیه‌ها به منظور آگاهی آنها از انجام روکش آسفالت در خیابان‌ها ارسال شده است و از آنها خواسته شده است عملیات حفاری مورد نیاز خود را قبل از شروع روکش آسفالت انجام دهند که پس از انجام روکش دیگر مجوزی برای حفاری در خیابان‌های مورد نظر صادر نخواهد شد.