نتیجه نظرسنجی عملکرد شهرداری رضی در سال ۹۳

پیشاپیش ضمن عرض تبریک سال نو،از شهریور ماه سال جاری سایت شهرداری رضی اقدام به نظرسنجی پیرامون میزان رضایت شهروندان از عملکرد شهرداری در سال ۹۳ نمود که با استقبال  نسبتا متوسطی مواجه شد. تعداد ۵۵ رأی تا امروز ثبت شد که با توجه به تعداد کاربران اینترنتی شهر رضی، جامعه آماری قابل قبولی است.

شما را به دیدن نمودار حاصل از آراء دعوت می نماییم:

poll result

طی این نظرسنجی عملکرد مجموعه شهرداری رضی طبق رأی ۲۳ نفر خیلی خوب (۴۱ درصد)، ۱۹ نفر خوب (۳۵ درصد)، ۴ نفر متوسط (۷ درصد)، ۱ نفر ضعیف (۲ درصد) و ۸ نفر خیلی ضعیف (۱۵ درصد) ارزیابی شد که به وضوح می توان دریافت که ۸۳ درصد از رأی دهندگان (۴۶ نفر)، عملکرد مجموعه شهرداری را متوسط به بالا ارزیابی کرده اند.

امیدواریم در سال ۱۳۹۴، در ارائه خدمات شایسته به شما شهروندان گرامی و فهیم گامی  مفید و مؤثر برداریم تا بتوانیم موجبات رضایت شما شهروندان عزیز و فهیم را برآورده سازیم.

لطفا در راستای همراهی با مجموعه شهرداری در جهت برخورداری از راهنمایی هایتان نظرات و پیشنهادات و انتقادات خود را با سامانه پیامکی شهرداری به شماره ۵۰۰۰۲۸۰۲۷۰ ارسال فرمایید.

روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر رضی