گرامیداشت هفته دولت در شهرداری رضی

در مراسمی در شهرداری رضی هفته دولت گرامی داشته شد. در این مراسم که در دفتر شهردار رضی برگزار شد منافی سرپرست شهرداری رضی ضمن گرامیداشت یاد وخاطره شهیدان رجایی و باهنر در سخنانی به تبیین اهداف دولت محترم  نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران پرداختند وبیان داشتند هدف دولتهای قبلی وفعلی جمهوری اسلامی ایران طبق فرمایشات حضرت امام (ره) ومقام معظم رهبری دستگیری از مستمندان و ایجاد آرامش و رفاه برای ملت شهید پرور ایران اسلامی بوده است وی ضمن تبریک روز کارمند به همکاران ابراز داشتند با مد نظر قرار دادن هدف اصلی شهرداریها که همواره خدمت رسانی به مردم شریف است تلاش کنند تا شهروندان عزیز از لحاظ خدمات رسانی شهرداری رضی با مشکلی مواجه نشوند.در ادامه با پخش شیرینی از حاضران پذیرای بعمل آمد.

روابط عمومی شورای اسلامی شهر وشهرداری رضی.

DSC05238 DSC05227