گزارش عملکرد شهرداری رضی در سال ۹۳

با سلام و صلوات به محضر منجی عالم بشریت و مقام عظمای ولایت و درود به روح بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و شهدای گرانقدر ایران اسلامی عرض می نمایم که سال ۹۳ رو به اتمام است؛ سالی که با تمام خوبیها و بدیها و چه بسا با نارسائیها و کاستیهایی هم همراه بود. ولی در کل سال ۹۳ برای شهرداری سال موفق و پر خیر و برکتی بود، سالی که اجرای پروژه های عمرانی خدماتی که حالت سکون به خود گرفته بود جان دوباره ای یافت و برنامه ای که برای سال ۹۳ تدوین گردیده بود صد در صد عملی و اجرا گردید و این امر محقق نمی شد مگر با تأسی از شعار اقتصاد مقاومتی مقام معظم رهبری و تلاشهای مسئولین دلسوز دولت محترم تدبیر و امید.

IMG_0385

حال که سال ۹۳ روزهای پایانی خود را سپری می کند ضمن آرزوی سالی خوش و توام با موفقیت و اقتدار و عزت به ایران اسلامی و آرزوی طول عمر باعزت و برکت برای مقام عظمای ولایت و ضمن گرامیداشت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و عرض تسلیت به حضرت صاحب الازمان(عج)، برحسب تکلیف ضمن تقدیر و تشکر از مسئولان محترم استان و شهرستان و بخش، بخشدار و امام جمعه محترم ارشق، اعضای شورای اسلامی و همکاران تلاشگر،برخود وظیفه می دانم مختصری از اقدامات شهرداری در طول سال ۹۳ را به محضر همشهریان محترم اعلام نمایم:

1. زیرسازی و احداث خیابان ساحلی شهر و جدول گذاری و احداث کانیوو آن.
  2. ایجاد سایت اطلاع رسانی و سامانه پیامکی شهرداری در راستای عمل به وظیفه آگاه سازی شهروندان از امورات شهری.
  3. ساماندهی گلزار شهدای گمنام و برنامه ریزی جهت تکمیل آن در آینده ای نزدیک.
  4. بازگشایی قسمتی از خیابان ۲۵ متری شهریار.
  5. احداث خیابان ۲۰ متری درمانگاه جهت تسهیل خدمات رسانی به شهروندان.
  6. تسهیل در خدمت رسانی به همشهریان با ارائه خدمات بانکی در داخل شهرداری جهت اخذ وجوه از مودیان محترم.
  7. بررسی تدوین برنامه ۵ ساله شهرداری (که این برنامه هم اکنون در حال تدوین است).
  8. نصب سطل های زباله مکانیزه جدید در خیابان های سطح شهر.
  9. پلاک کوبی اماکن مسکونی و تجاری با همکاری اداره کل پست استان.
  10. برگزاری مسابقه اندیشه های عاشورایی به مناسبت ایام شهادت سرور و سالار شهیدان.
  11. به پایان رساندن عملیلت اجرایی فاز ۴ کانال هدایت آبهای سطحی و بازگشایی مسیر سیل در پایین دست با تملک ملک مسکونی ساخته شده در مسیر سیل و جلوگیری از پخش سیل به داخل اماکن شهروندان.
  12. اتمام عملیات جدول گذاری خیابان های داخل شهر ( حدود ۲۵۰۰متر جدول گذاری و ۴۰۰ متر کانیوو).
  13. نصب تابلوهای استقبال و بدرقه در ورودی شهر از سمت اردبیل.
  14. بررسی مشکلات اجرایی آبشار مصنوعی قیزیل قیه با مسئولان بخش و شهرستان و اتخاذ تصمیمات مناسب جهت برطرف نمودن مشکلات.
  15. ایجاد دفتر آموزش شهروندی و مشاوره با محوریت آسیب های اجتماعی و برنامه های فرهنگی در شهرداری.
  16. پیگیری برای دریافت حق مرزی و به ثمر نشاندن تلاشها پس از دو سال.
  17. افزایش یک و نیم برابری بودجه شهرداری برای سال ۹۴٫
  18. آماده سازی و طراحی میدان ورودی شهر از سمت گرمی.
  19. اعزام تیم فوتسال شهرداری رضی به مسابقات استانی برای اولین بار و توجه به امر ورزش جوانان و تیم داری در رشته فوتسال و والیبال.
  20. اجرای مراسمات و برنامه های فرهنگی با شکوه هرچه تمام تر ( دهه فجر، هفته دفاع مقدس ، ایام محرم و …).
  21. درخت کاری و توزیع نهال بین شهروندان به مناسبت هفته منابع طبیعی.
  22. تحقق ۳۰ درصدی برنامه واحد فضای سبز ( ۷۰ درصد در نیمه اول سال ۹۴ محقق خواهد شد).
  23. برنامه ریزی برای بازگشایی خیابان ۴۵ متری بازار از محل اعتبارات مرزی.

رویکردها :

• اجرای پروژه های عمرانی با رویکرد کنترل زمان، ارتقای کیفیت و کنترل هزینه.
  • توجه مضاعف به کارهای فرهنگی و عمرانی که کارهای فرهنگی گرچه ممکن است در کوتاه مدت اثرات خود را نمایان نکند ولی یقینا در دراز مدت اثرات خود را خواهد گذاشت.
  • فرهنگ سازی پرداخت عوارض سالانه اماکن تجاری و مسکونی.
  • تعامل با شورای اسلامی شهر و اعتقاد به اینکه شهر باید شورایی اداره شود تا بتوانیم با همکاری شورا حضور موثر مردم در اداره شهر را فراهم سازیم.
  • جلوگیری از موازی کاری در شهرداری در واحدهایی که دارای تداخل وظیفه ای بودند.
  • استفاده از برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت برای اداره شهر.
  • برنامه ریزی مدون برای آموزش شهروندی که طبق زمان بندی انجام یافته از خرداد ماه سال۹۴ آغاز خواهد شد.
  • بها دادن به فکرها و ایده های جدیدی که از سوی جوانان خلاق شهر داده می شود تا بتوانیم شهرداری را از دچار شدن به روزمرگی نجات دهیم.
  • برنامه ریزی جهت توسعه فضای سبز داخل شهر و کاشت درخت در حاشیه خیابانهای ورودی شهر به طول یک کیلومتر.
  • ایجاد المان های شهری و زیبا سازی و نورپردازی در سطح شهر در برنامه واحد فضای سبز در نیمه اول سال ۹۴

در سال ۹۴ همزمان با تحول طبیعت و بهار با امید و استعانت از خداوند متعال برای خدمت رسانی به مردم و آبادانی شهر کمر همت می بندیم و اگر خواست خدا باشد در نظر داریم خدمات شایانی را به شهروندان عزیز رضی ارائه نماییم.برنامه ای که با مشارکت اعضای فهیم و محترم شورای شهر و نخبگان شهر تدوین کرده ایم و بودجه مناسبی که برای سال ۹۴ پیش بینی شده نوید این را می دهد که بتوانیم به وظیفه خطیر خود طبق زمان بندی عمل نماییم.

در پایان از تمامی همکاران تلاشگر خود، اعضای محترم شورا، مسئولان استان، شهرستان و بخش، اهالی فرهنگ و هنر و اصحاب رسانه بخصوص سایت های خبری بخش ارشق و شهرستان مشگین شهر که با انتقادهای و حمایت های خود شهرداری را در پیشبرد اهداف خود یاری نمودند کمال تشکر و قدردانی را می نماییم.