خبرهاي تصويري

اجرای مرحله دوم آسفالت ریزی در معابر عمومی رضی

IMG_2117

بیگ زاده شهردار رضی با بیان اینکه مرحله اول آسفالت ریزی در شهر رضی در بهار امسال انجام شد افزود: عملیات اجرایی مرحله دوم آسفالت ریزی در خیابانهای شهر رضی بزودی آغاز خواهد شد. وی در خصوص محل اعتبار مرحله دوم آسفالت ریزی نیز گفت: ... ادامه مطلب »

قدردان هم باشیم…

S9380132

شهر  خوب   در  خدمت   شهروندان   خوب                با  مشارکت  همگانی  زیر سایه  الطاف الهی  واحدهای پرتلاشی که باید شبانه روز وبصورت مستمر در خدمت شهروندان باشد تا شهرمان را از هرگونه عیبی البته تا حد توان پاکیزه نگه داریم خدمات شهری وفضای سبز است ... ادامه مطلب »

ستاد مدیریت بحران با هدف مقابله با حوادث احتمالی در شهرداری رضی تشکیل شد

etela

به گزارش روابط عمومی شهرداری رضی براساس دستورالعمل معاونت محترم وزیر و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور ستاد بحران از آبان ماه سال جاری رسما کار خود را آغاز کرد. این ستاد که به ریاست شهردار جلسات خود را اداره می کند متشکل از نمایندگان دادگاه ... ادامه مطلب »

لکه گیری خیابانهای شهر رضی با بیش از ۱۵۰۰ تن آسفالت

IMG_2117

به گزارش روابط عمومی شهرداری رضی؛ بیگ زاده شهردار رضی در این خصوص گفت بیش از ۱۵۰۰ تن آسفالت برای لگه گیری خیابان های سطح شهر در طول ۲۰ روز کاری تاکنون استفاده شده است و پیش بینی می شود با ادامه لکه گیری معابر ... ادامه مطلب »

با تخریب ساختمان مسکونی مسیر منشعبی از کمربندی شهر بازگشایی شد

IMG_3621

به گزارش روابط عمومی شهرداری رضی، بیگ زاده شهردار رضی با اعلام این خبر افزود به دلیل قرارگیری این منزل مسکونی در مسیر معابر عمومی و همچنین با توجه به اینکه این منزل مسکونی در مواقع بارندگی شدید دچار آبگرفتگی می شد و امکان خطرات ... ادامه مطلب »

برنامه های ویژه روز آتش نشانی و خدمات ایمنی در شهر رضی اجرا شد

IMG_3576

به گزارش روابط عمومی شهرداری رضی همزمان با هفتم مهرماه؛ روز آتش نشانی و خدمات ایمنی با اجرای برنامه های مختلف در شهر رضی گرامی داشته شد. کلاس آموزش آتش نشانی با مشارکت آموزش و پرورش بخش ارشق و با حضور مهندس پورعوض از کارشناسان ... ادامه مطلب »

جشن بزرگ میلاد امام حسن المجتبی (ع) و گرامیداشت روز شهرداری در شهر رضی برگزار شد

IMG_2698

به گزارش روابط عمومی شهرداری جشن میلاد پر سعادت امام حسن المجتبی (ع) با حضور مسئولین منطقه و شهر رضی و همچنین حضور پرشور اهالی بخش ارشق و شهر رضی از ساعت ۲۲ تا ۱ بامداد با اجرای احد بیوته مجری توانمند صدا وسیما در ... ادامه مطلب »

سم پاشی درختان سطح شهر رضی شروع شد

IMG_2610

به گزارش روابط عمومی شهرداری؛ سم پاشی درختان سطح شهر رضی از صبح امروز شروع شد و تا چند روز آینده ادامه خواهد داشت. مسئول فضای سبز شهرداری با اعلام این خبر افزود به دلیل شرایط نامساعد جوی و وزش باد عملیات سم پاشی درختان ... ادامه مطلب »

در هجده ماه گذشته تعداد سه دستگاه خودرو به ناوگان حمل و نقل شهرداری اضافه شده است

IMG_2602

به گزارش روابط عمومی شهرداری رضی، طی هجده ماه گذشته تعداد سه دستگاه خودروی سبک و نیمه سنگین به ناوگان حمل و نقل شهرداری اضافه شده است. این خودروها شامل یک دستگاه خودرو وانت نیسان، یک دستگاه سواری تندر ۹۰ و یک دستگاه کامیونت شش چرخ ... ادامه مطلب »